FAQ

Alle priser er for 3-4 dage. Vi er typisk tilgænglig hver dag, det betyder altså, at du kan afhente den ene dag og returnere den anden. Har du brug for at leje udstyret i flere perioder – eller skal du bruge det på den dag, som det skal afhentes/afleveres, så siger du bare til. Vi finder selvfølgelig en løsning til dig!
Ja, skriv kommentar feltet hvad du ønsker og finder ud af det samme.
Har du behov for at hente udenfor vores almindelige åbningstider, så kontakt os og vi forsøger at finde en løsning.
I betaler ved afhentning/levering. Vi tilbyder at fremsende en faktura inden arrangementet.
Som regel har vi altid udstyr på lager. For at finde ud af, om udstyret er ledigt, skal du gennemføre din ordre. Så snart, at vi modtager den, gennemgår vi din bestilling og du får besked på SMS og mail.
Slagskader Hvis udstyret tabes, kastes, falder eller på anden måde får slagskader er det den person der har håndteret udstyrets personlige forsikring der dækker. Spille “for højt” Spilles der “for højt” på udstyret – indenfor normalt brug er der tale om en vurderingssag. DJ’s og bands (inkl. mixer) skal være mere varsomme, book evt. et lidt større anlæg til ungdomsfest og lignende. Så er du på den sikre side. Transportskader/slagskader hænder meget sjældent. – Sørg for at være 2 om at bære højtalerne op på stativerne, så er i sikre på at i ikke taber dem.
Alle anlæg i størrelse op til 100 pers. kan være i din personbil.
0
    0
    Din kurv
    Ingen varer tilføjetTilbage til shoppen