Til en fest under 100 gæster (RCF ART 715)

550,00 kr.

Denne løsning omfatter to aktive højttalere med indbygget forstærker, hvilket gør opsætningen utrolig enkel og problemfri. Perfekt til mindre arrangementer med under 100 gæster, er denne løsning skabt med dig i tankerne.

Stativer til højttalerne inkluderes som en del af pakken, og der medfølger ekstra kabler, så du kan tilslutte din iPod eller computer direkte til højttalerne. Desuden følger en Bluetooth-connector med, så du har mulighed for at undgå brug af kabler, hvis det foretrækkes.

Introducerer vores Active Full-Range Speaker, en kraftfuld lydløsning designet til at levere en overlegen lydoplevelse i enhver sammenhæng. Denne højttaler er udstyret med avanceret FiRPHASE-teknologi, der sikrer en præcis og optimal lydgengivelse.

Med en imponerende 15" woofer, der har en 2.5" voice coil, og en 1" kompressionsdriver med en 1.75" voice coil, leverer denne højttaler en kraftfuld lydoplevelse med en maksimal effekt på 1400 W (Peak) og en kontinuerlig effekt på 700 W (RMS). Den BiAmp digitale effektforstærker sikrer en effektiv og nøjagtig signalbehandling.

Vores Audio controller er udstyret med aktiv equalization, crossover, beskyttelseskredsløb og limiter for at sikre optimal ydeevne og beskytte højttaleren mod overbelastning. Den scratch-resistente plastikhusning garanterer langvarig holdbarhed og beskyttelse mod daglig slid.

Med en dispersion på 90° x 60° og en imponerende frekvensområde på 45 - 20.000 Hz leverer denne højttaler en præcis og velafbalanceret lydgengivelse. Den maksimale SPL (lydtryksniveau) på 130 dB sikrer, at din lyd når ud til publikum med klarhed og kraft.

For alsidighed i tilslutning tilbyder højttaleren Jack, XLR female og XLR male inputs/outputs. Dimensionerne på 708 x 437 x 389 mm og en vægt på 19,6 kg gør den let at transportere og integrere i forskellige opsætninger.

Udforsk en ny dimension af lyd med vores Active Full-Range Speaker – den ultimative løsning til professionelle lydapplikationer. Tilgængelig i elegant sort finish for at matche ethvert miljø.

Udlejning

Sådan lejer du lyd og lys hos Lydmesteren.
1. Tilføj produkter til kurven
2. Gå til kassen
3. Vælg om du vil afhente eller få det leveret
4. Vælg hvornår de skal afhentes eller leveres
5. Reserver produktet
6. Vi sender en mail med bekræftelse
7. På den valgte dag sender vi fakturaen.

0
    0
    Din kurv
    Ingen varer tilføjetTilbage til shoppen